Cirkusrevyen

Cirkusrevyen

Cirkusrevyen

Skal du i Cirkusrevyen?

Cirkusrevyen åbnede for første gang teltdugene i 1935, og har gjort det troligt år efter år siden. 2019 er ingen undtagelse! Med Lisbet Dahl i spidsen for 29. gang som instruktør, er der igen i år lovning på en fantastisk forestilling! Holdet i år består også af Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard, der begge har været med over 50 gange til sammen. Lise Baastrup er kommet tilbage til revyen efter en kort pause og kan bryste sig med sin 3. forestilling.

Sidst men ikke mindst kan vi for første gang i år også sige hej til et nyt medlem af “Cirkus revy familien” nemlig Karsten Jansfort der får sin debut på Cirkusrevy scenen i år! Vanlig vis, er det James Price der er Kapelmester igen iår. Et job han har udført med passion gennem de sidste 20 år. Til sammen har Cirkusrevyen i år fået et hold med sammenlagt mere end 100 års erfaring – så mon ikke det bliver et brag af et show?

Billetter til forestillingen kan købes på Cirkusrevyens egen hjemmeside, 

som du kan finde her.

Men en god aften starter jo altid med gode venner – og god mad!

Husk at booke bord hos os, så sørger vi for en lækker buffet!

Cirkusrevyen 2019

Bakken

Når man er opvokset på Bakken, er man også opvokset med Cirkusrevyen. Vores forfædre troppede troligt op til premieren på cirkusrevyen da den første gang åbnede sine teltduge i 1935. Vi bruger året på at glæde os til at Bakken åbner, og vi atter igen skal se de røde porte åbne. Vi er gøglere herude, og har alle travlt når portene først er åbnet. Men vi værner også om hinanden, og når Cirkusrevyen holder premiere bakker vi alle op om det – og glæder os! For ligesom vi glæder os til bakkens åbning, glæder vi os også  til teltet på bakken endnu engang skal fyldes med grin og spas! Det glædede vores forældre sig til, det glæder vi os til nu og det gør vores, nu voksne, børn også!